درود دوستان گلم
پوریا جان زحمت کشیدن و یه سری مطالب رو مطرح کردن .
من هم در مورد مطلبی که شهریار عزیز فرمودن در مورد موجودی کارتها باید بگم که شهریار جان من توی این بازار هستم و چم و خم بازار و میدونم و جسارت نباشه که باید بگم که تجربه بنده در این زمینه کم نیستش . اطلاعاتی که شما دریافت کردید بسیار ناقصه .
ما قرار بود که فقط از 4 کارات استفاده کنیم در مسابقه که فقط یک کارت برای بک اپ داشته باشیم و بنده با اولین تماسی که با شرکت و دوستانمون در اونجا داشتم در همون روز اول با اعلام موجودیه این کالا و بدون اینکه صحبتی در مورد 3 کارت بشه دوستان 5 کارت در اختیار ما گذاشتن و در ضمن وقتی متوجه شدم که داواران تصمیم گرفتن برای هر تیم یک کارت بک آپ باشه من یک کارت دیگه از شرکت خریداری کردم . پس اگر موجود نبوده بنده چطور تونستم خریداری بکنم این کارت رو ؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن شهریار جان به بنده اعتماد کنید و وقتی میگم که مدل 2 گیگش موجوده یعنی 100 درصد موجوده چون شما فرمودید که هیچ نسخه ای از این کارت موجود نیستش پس قبول کنید که اطلاعاتتون در مورد بازار محدوده عزیز .
برای اینکه کار رو بهتر کنم و خیالتون رو راحتتر کنم . فقط امروز هر کسی از نسخه 2GB این کارت میخواد حتما فقط امروز اعلام کنه تا براش تهیه بشه چون اینجا ایرانه و بازار چپر از مشکلات
در مورد بالاتر و قویتر بودن کالا ها درسته هر چی کالاها قویتر باشه میتونه کیفیت مسابقه رو بالاتر ببره . ولی من در اولین دوره مسابقه هیچ اعتقادی به این مسئله ندارم و خودم به این نتیجه رسیدم که کار درستی کردیم . چون باید کار و تست میکردیم و باید کار یک بار انجام میشد تا ضعهاش مشخص میشد . اینجوری هزینه کمتری میدیم و در اینده میشه کار و با کم کردن ضعفها بهتر انجام داد .
من این مسابقه رو با مسابقه های حرفه دنیا فعلا مقایسه نمیکنم چون :
وقتی گیگا یه مسابقه میگذاره چه امکاناتی میده ؟؟؟؟؟؟ اگر بخوایم مقدار سرمایه این کمپانی رو با ما مقایبسه ای کنیم و تناسب بگیریم باید یه جای سوئیچی جائزه بگذاریم . در این همه چیز از جیب خرج میشه پس این مسئله رو هم در نظز بگیرید . در ایران هم شرکتهای بزرگی هستن . ولی چرا تا به حال این مسئله رو ساپورت نکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟
روحیه و رویه زندگیه من به این صورته که یا یه کاری رو شروع نمیکنم و یا اگر شروع کردم تا اخرش میرم .البته ضعفها رو با کمک دوستان حلش میکنم .
وقتی تیم اورکلاک رو زدیم و شروع کردیم از همون اولش به فکر مسابقه افتادیم و با دوستان گلمون در این مورد به مشورت پرداختیم و این اولین کارمون هستش و حتما بهتر هم خواهد شد .
هممون میایم برای اول شدن پس اگر برنده نشدیم نباید گله ای بکنیم . چون تمام شرایط باز هم میگم برای هر سه تیم یکسانه و کسی نمیتونه بگه که در حقش اجعافی شده
تا قدم اول رو بر نداریم نمیتونیم بگیم که بعد چی میشه.
بزرگترین شرکتهای دنیا از یه گاراژ دره پیت کارشونو شروع کردن و از قدیم گفتن وقتی در راهی اولین قدم رو بر میداریم اون راه نصف میشه
با تشکر .

Bookmarks